Iets is lekker als het met liefde en aandacht is gemaakt. Ik neem er de tijd voor, zoek de beste ingrediënten bij elkaar, maar maak het allemaal niet te ingewikkeld; je proeft wat je ziet. Dat is voor mij de essentie van lekker eten.

CREW CATERING

Met meer dan 10 jaar ervaring in filmcatering als vaste assistent van Catering Kaatje (al 30 jaar begrip in de filmwereld), weet ik hoe het eraan toe gaat op de set en dat goede catering van begin tot eind erg belangrijk is voor de harde werkers.

Vanaf ‘s ochtends vroeg zorg ik er dan ook voor dat het je aan niets ontbreekt. We beginnen bijvoorbeeld met yoghurt met granola en fruit van het seizoen, versgeperst sap, pain au chocolat, kraakvers brood belegd of om zelf te beleggen naar je zin, daarna een uitgebreide warme lunch met veel groentegerechten en salades, en een fijne wrap-hap zoals een linzen-knolselderij soepje en libanese platbroden gevuld met zoete aardappel en feta of chorizo op het eind. Genoeg inspiratie om de crew telkens weer te verassen!

Vanuit de eye-catching Cuisine Blondine bus kook ik erop los. De keuken is fully equiped om met de heerlijkste gerechten op het juiste moment te verrassen. “Aan de luifel” kan iedereen genieten van allerlei lekkers en creëer ik een gezellige sfeer met een muziekje en verwarming in de winter. Alles zodat je weer helemaal opgeladen de set op loopt.

Cuisine Blondine is te boeken voor commercials, en ook voor series en films gedurende langere periodes. Zowel voor productie en/of delivery op locatie. Boek Cuisine Blondine nu voor het juiste effect op de set!

Cuisine-blondine-logo

BEDRIJFSCATERING

Ook voor bedrijven verzorg ik graag de ‘crew’. Of het nou gaat om een belangrijke afspraak met klanten die je goed wilt verzorgen, een meerdaagse conferentie waarbij je naast “food for thought” ook de real deal wilt aanbieden, of een spetterend personeelsfeest inclusief entertainment voor 250 man. We maken een plan op maat passend bij je doelstellingen en budget. Ook te boeken inclusief originele Cuisine Blondine food truck!

Cuisine Blondine is de veelzijdige cateraar die het juiste weet te bieden! Bel of mail voor meer info.

PARTICULIERE CATERING

Of het nou gaat om een verjaardagslunch, een groot en spetterend feest met hapjes of een bruiloft – catering is waanzinnig belangrijk voor de juiste sfeer en met mijn ervaring en inlevingsvermogen zet ik alles op alles om iedereen te laten genieten.

Samen met mijn dreamteam van horeca pro’s verzorg ik het hele event. Met mijn waanzinnige food truck kan ik zelfs tot in een weiland toe zorgen voor de perfecte catering.

Ik maak graag een plan op maat om aan de wensen te voldoen. Zo lekker en goed passend bij jou/de dag/de sfeer/de gasten. Voor verschillende budgetten bedenk ik iets wat je zeker zal verassen. Vertel me wie je bent en waarvan je houdt en I’ll make you an offer you can’t refuse

Catering op maat: bel Cuisine Blondine en we maken een plan waar je trek van krijgt!

Grote eters?

Neem contact op