Klaar voor de toekomst!

Nieuwe bus

Deze bus wil je op de set! Bel of mail me voor info en prijsopgave.

De Cuisine Blondine bus is een Fiat Ducato, bouwjaar 2014. Oorspronkelijk gebouwd voor marktverkoop, heb ik hem met behulp van Joep (mijn held) omgebouwd tot “echte” keuken. Zo zit er nu een prachtig en profi horeca gasfornuis (Zanussi) in, zijn de kastjes rijproef en praktisch en de werkvlakken waanzinnig mooi afgewerkt met RVS. Super clean, professioneel, mooi en handig. Daarnaast is de bus op gebied van hygiëne en veiligheid helemaal up-to-date.

In mijn zoektocht naar de ideale bus, spong deze er meteen uit, liefde op het eerste gezicht! De koop was dan ook snel gefixed en ik twijfel er niet aan dat “de bus en ik” mooie avonturen gaan beleven in de toekomst.

Met de huidige regulering die van toepassing is vanaf 2017, komen veel charmante oude food trucks niet meer de stad in zonder bekeuring. Dit verandert het straatbeeld maar ook de wijze waarop cateraars gaan werken. Met mijn bus uit 2014, helemaal nieuw, strak in het pak en speciaal omgebouwd voor crew catering sta ik klaar om “dit gat te vullen…”

Published: June 30 2016