Klassiek met een twist, een persoonlijke touch met liefde die je proeft!

Lekker eten in mijn DNA

Al vanaf jonge leeftijd ben ik gefascineerd door eten en koken. Het zit dan ook in ‘mijn DNA’. Mijn opa en oma hadden veertig jaar geleden een slagerij en waren een van de eersten in Nederland die ook traiteurwaardige maaltijden en hapjes verkochten. Op hun vintage schalen serveer ik nu mijn moderne hapjes.

Daarnaast heeft mijn moeder me de liefde voor eten en mooie producten van jongs af aan bijgebracht en ik ‘steel’ ook regelmatig haar recepten (zoals haar onovertroffen ossenstraatbouillon, hemelse dragonsaus, en Franse uientaart met Gruyère).

Ik wist al vroeg dat ik van mijn liefde voor horeca mijn beroep wilde maken. Na het afronden van de hogere hotelschool en een master consumentenstudies in Wageningen (met specialisatie over voeding en gezondheid) heb ik besloten om mijn passie achterna te gaan en ben ik begonnen met Cuisine Blondine.

Traiteur en route

Met 10 jaar ervaring in de film-catering zijn veelzijdigheid, originaliteit en toegankelijkheid een aantal van mijn kwaliteiten. Ik zie de uitdaging in het steeds bedenken van nieuwe menu’s, zodat ik het gezelschap kan verrassen tijdens meerdaagse klussen. Daarin limiteer ik me niet tot één cuisine. Ik haal inspiratie uit alle landen, smaken en technieken die ik tegenkom.

Daarnaast weet het publiek altijd goed in te schatten en te koken wat mensen blij maakt op dat moment. Op een stormachtige dag is er bijvoorbeeld behoefte aan iets dat verwarmt. Dan maak ik lekker Hollands stoofvlees, of een oosters gerecht met een heerlijke ratatouille en warme smaken en specerijen. Daarbij houd ik van een persoonlijke aanpak; ik heb altijd oog voor het individu als ik voor grote groepen kook.

Of het nou gaat om een exquise diner gezelschap, een hongerige film crew van 150 man of een afleverklus op een onmogelijk locatie; het kan allemaal. Bel of mail me en ik maak aan de hand van jouw wensen een heerlijk, origineel en onvergetelijk voorstel.

 

-X- Roosje
Roosje Pothoff

Boter bij de vis?
Neem contact op